leuca_luminita 
	    	Utilizator

leuca_luminita 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,din nou,cum v-am mai scris,astazi am primit acasa o notificare,prin care sunt invitata la fostul loc de munca ptr.a mi se desface cim-ul cu art.61,lit.a,din codul muncii.In aceste conditii,pot sa beneficiez de indemnizatie de somaj?Daca sesizez ITM-ul am vreo sansa de a rezolva aceasta problema?Va rog mult,astept un raspuns:sorry:
 ionelabejenaru 
	    	Utilizator

ionelabejenaru 
	    	Utilizator	    

leuca_luminita 
	    	Utilizator

leuca_luminita 
	    	Utilizator	    

Ce cercetare disciplinara?Cand am fost ultima data la ei,mi-au spus sa-mi dau demisia si eu am refuzat,i-am rugat sa ma dea in somaj ptr ca nu pot sa merg la locul de munca,oferit de ei,fiind in alta localitate,iar ei mi-au spus ca daca ma dau in somaj nu mai pot angaja pe altcineva in locul meu,pe acelasi post.
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,din nou,cum v-am mai scris,astazi am primit acasa o notificare,prin care sunt invitata la fostul loc de munca ptr.a mi se desface cim-ul cu art.61,lit.a,din codul muncii.In aceste conditii,pot sa beneficiez de indemnizatie de somaj?Daca sesizez ITM-ul am vreo sansa de a rezolva aceasta problema?Va rog mult,astept un raspuns:sorry:
~ final discuție ~
 Frau.Maria	                   

Care este procedura pentru concedierea unui angajat cu CIM pe perioada nedeterminata pentru abateri disciplinare? (vezi toată discuția)
	                    Frau.Maria	                   

Care este procedura pentru concedierea unui angajat cu CIM pe perioada nedeterminata pentru abateri disciplinare? (vezi toată discuția)

adelinepiper	                   

O societate poate sa desfaca un contract de munca disciplinar daca angajatul este in concediu medical.
va rog si temei legal.... (vezi toată discuția)
	                    adelinepiper	                   

O societate poate sa desfaca un contract de munca disciplinar daca angajatul este in concediu medical.
va rog si temei legal.... (vezi toată discuția)

miluma	                   

Pot sa cer somaj daca am contractul de munca desfacut cu art.61 alin(1) lit.a din codul muncii? (vezi toată discuția)
	                    miluma	                   

Pot sa cer somaj daca am contractul de munca desfacut cu art.61 alin(1) lit.a din codul muncii? (vezi toată discuția)