avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atacare contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atacare contract de intretinere

fiul tatalui poate ataca contractul de intretinere facut pe numele unor nepoti din partea sotiei?(sotia a decedat acum 3 ani)se poate cere reductiunea contractului de intretinere pe motiv ca s-a incalcat dreptul la mostenire?
Cel mai recent răspuns: boscom , utilizator 08:12, 25 Martie 2011
Multumesc pentru raspunsurile de pana acum.Mai am o singura intrebare Daca actiunea de rezolutiune a contractului de intretinere a fost respinsa in instanta(din cauza unor marturii mincinoase)Dupa cat timp se poate intenta o noua actiunecu( alti martori)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi atacată donația unor bunuri proprii făcută copilului dintr-o căsătorie anterioară? Boiceanuca Boiceanuca Am imobile bunuri propii. Am un soţ şi un copil cu soţul meu. Doresc să donez bunurile proprii fiicei mele. Soţul meu sau fiul lui dintr-o căsătorie ... (vezi toată discuția)
Care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de moștenirea unei familii (părinți și fiu)? BG BG Va rog sa-mi sugerati care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de mostenirea unei familii, dupa decesul proprietarilor si a fiului ... (vezi toată discuția)
Testament so2ro so2ro Buna ziua, O familie are 3 copii. Tatal e decedat, ramane doar mama cu cei 3 copii. Nu se face succesiunea dupa moartea tatalui. Mama lasa prin testament ... (vezi toată discuția)