avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 autorizare PFA documente necesare si taxe
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

autorizare PFA documente necesare si taxe

M-ar interesa ce acte sunt necesare pentru PFA care sunt taxele care se percep,daca in baza unei procuri notariale sau delegatii avocatiale s-ar putea ocupa si un avocat ,si daca activitatea ar fi una artistica (in speta fiind vorba de un grafician)care ar fi codul CAEN corespunzator exercitarii tuturor activitatilor ce tin de profesia de grafician sau pictor .Va multumesc !
buna ziua!
am si eu o mica problema.. am vazut ca pentru a avea autorizatie trebuie sa locuiesti la domiciliu din buletin numai ca eu nu stau la domiciliul de pe buletin .. si stau in chirie cu viitorul sot, problema e ca, contractul de chierie e pe numele lui , nu pe al meu .. cum procedez in cazul asta. se mai poate face un Pfa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa-mi infiintez o afacere de familie OPREANICOLAE OPREANICOLAE Doresc sa-mi infiintez o afacere familiala s-au sa-mi iau o autorizatie de persoana fizica autorizata in domeniul executarii de rulouri exterioare,usi de garaj ... (vezi toată discuția)
Studii/experienta profesionala pt pfa spirala spirala Buna ziua. As dori sa va intreb daca pentru a primi autorizatie pt pfa este nevoie neaparat de experienta profesionala?Precizez ca as dori o autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Unde ma adresez pentru infiintare pfa sau af? OleseaT OleseaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: unde trebuie sa ma adresez pentru a-mi infiinta un PFA sau Asociatie familiala? (vezi toată discuția)