avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reconstituirea cartii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reconstituirea cartii de munca

Cineva imi poate recomanda un avocat pentru reconstituirea cartii de munca? pentru o persoana stabilita in Israel. Regiunea Bucuresti.(Vezi subiectul mai sus.)
Cu respect, Michael.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 19 Iulie 2008
midgard a scris:

Cineva imi poate recomanda un avocat pentru reconstituirea cartii de munca? pentru o persoana stabilita in Israel. Regiunea Bucuresti.


Dupa multe insistente am convins-o pe mama mea, in varsta de 86 de ani sa ceara dreptul la pensie din Romania.


Inteleapta mama aveti. In primul rand ca s-a opus cererilor dvs. si in al doilea rand ca a cedat la insistentele dvs.

Cat inca este in viata stati mai mult de vorba cu ea. Va v-a da raspunsuri mult mai relevante si folositoare decat ar putea cineva de pa avocatnet sa o faca.

Mi-ar face placere cateva cuvinte in plus despre ce ati afirmat. E putin nebulos pentru mine.
Cu respect.
pt. midgard
Cred ca trebuie sa detaliati mai mult subiectul cu reconstituirea unei carti de munca. :-/
Potrivit Decretului nr.92/1976, pot cere reconstituirea, in cazul în care se dovedeşte cu acte ca arhivele au fost distruse, persoanele care au depus activitatea pe baza unui contract de munca.

In raspunsul domnului Nicolaie Ciobotaru, era vorba de mesajul dvs deschis pe aceasta sectiune- alt topic - in care ati facut acea afirmatie.
Niciodata Casa de Pensii nu va ajuta sa va reconstituiti carnetul de munca.
Temeiul legal este Decretul nr.92/1976.

In ceea ce priveste recomandarea unui avocat in aceasta privinta, sunt de parere ca v-ar putea ajuta unul specializat in Dreptul muncii :) .... puteti gasi pe sectiunea de Consultanti ai acestui site.:)

Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna!

Sunt avocat din Israel. am so ajut in Israel cu mara placere!!!

+972-52-3551861 (mobil)

052-3551861 (din Israel)

Miha David, avocat.
Cred ca era vorba de un avocat din tara si nu din Israel ... oricum din data postarii ultimului mesaj (8 iunie 2008) si pana in prezent initiatorul topicului nu a mai dat nici un raspuns cu privire la problema supusa dezbaterii :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire carte de munca-bucuresti niguarda niguarda Buna ziua.Sotul meu a murit si ca sa fac pensie pentru copii imi trebuie cartea lui de munca,dar n-o mai gasesc. Ca sa obtin adeverintele imi trebuie timp sa ... (vezi toată discuția)
Reconstituire vechime in munca florin112112 florin112112 Buna seara! va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu reconstituirea vechimii in munca daca arhiva unitatii unde am lucrat a fost distrusa si nu am nici ... (vezi toată discuția)
Vechime carte de munca victor sorin victor sorin Buna ziua , din motive mai mult sau mai putin obiective nu am consemnate in cartea de munca toate perioadele lucrate , acestea putind fii dovedite doar prin ... (vezi toată discuția)