Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

ContSters136493 
	    	Utilizator

ContSters136493 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua , din motive mai mult sau mai putin obiective nu am consemnate in cartea de munca toate perioadele lucrate , acestea putind fii dovedite doar prin adeverinte de vechime cum procedez ? In acest moment nu sint angajat .
~ final discuție ~
 liliigretz	                   

Adeverinta de vechime pentru un angajat se elibereaza pe toata perioada lucrata intr-o unitate sau numai pentru perioada 01.01.2011 pana in prezent? Mentionez ... (vezi toată discuția)
	                    liliigretz	                   

Adeverinta de vechime pentru un angajat se elibereaza pe toata perioada lucrata intr-o unitate sau numai pentru perioada 01.01.2011 pana in prezent? Mentionez ... (vezi toată discuția)

odica	                   

Cum se poate recupera o vechime in munca din perioada din inainte de 89avand in vedere ca persoana a pierdut cartea de munca
multumesc 
astept raspuns  (vezi toată discuția)
	                    odica	                   

Cum se poate recupera o vechime in munca din perioada din inainte de 89avand in vedere ca persoana a pierdut cartea de munca
multumesc 
astept raspuns  (vezi toată discuția)

emiliapana	                   

Buna ziua,
Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)
	                    emiliapana	                   

Buna ziua,
Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)