avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... CERERE DE REPUNERE IN TERMEN LA MASA CREDALA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

CERERE DE REPUNERE IN TERMEN LA MASA CREDALA

Am o creanta de inscris la masa credala. Am aflat tarziu ca debitorul a intrat in faliment. In acest moment lichidatorul judiciar a ajuns la tabelul suplimentar al creantelor. Am cerut repunere in termen si nu a fost primita pe motiv ca e tardiva.Mentionez ca nu am fost notificat. Ce pot sa fac.?
Cel mai recent răspuns: Cristina Otava , Practician in insolventa 01:05, 21 Martie 2011
daca nu ati fost notificat sunteti in termen.
faceti recurs
Conform legii 85/2006 notificarea privind deschiderea procedurii insolventei prin intermediul Buletinului Procedurilor de Insolventa inlatura notificarea individuala pentru presupusii creditori care nu au putut fi identificati in documentele depuse de catre debitor sau daca acestea nu au fost depuse. Strict din punctul meu de vedere nu mai sunteti in termen, dar pentru a uzita toate caile fac aceeasi recomandare ca si colega mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Creanta nascuta dupa intrarea in insolventa nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare: in cazul unei creante nascute dupa deschiderea procedurii insolventei, cum sa procedez? Pe scurt: am emis o factura ... (vezi toată discuția)