avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrerupere executare pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrerupere executare pedeapsa

buna seara.am si eu o intrebare daca poate sa imi raspunda cnv........daca o persoana privata de libertate bolnava care are lipsa de potasiu si de calciu(aceste lipse ajung pana la paralizii usoare)si hepatita se poate elibera pe baza unei recomandari medicale?sau poate altfel?mentionez ca e pentru evaziune fiscala.ms frumos
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 22:42, 20 Martie 2011
Nu pare o afectiune care sa nu poata fi tratata in spitalul penitenciarului.Oricum, urmati procedura si veti vedea daca aveti sanse.
Adresati o cerere instantei de judecata care va dispune efectuarea unei expertize medicale. Spitalul va transmite Institutului medico-legal toata documentatia, precum si avizul sau, iar rezultatul va fi transmis de de institut judecatoriei.
din pmdv se poate. Dar va trebuie un avocat bun. Nu este neaparat necesar ca afectiunea sa poata fi tratata in reteaua ANP. Insa daca nu se poate trata situatia e mult mai clara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate elibera? roshia roshia o persoana privata de libertate care sufera de urmatoarele boli poate fi eliberat? 1. miopatie acuta in observatie cu tetrapareza 2.polimiozin in ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala hkeresztesi hkeresztesi Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca la revizuirea medicala anuala, este obligatoriu internarea in spital sau este de ajuns sa ma prezint cu analizele cerute ... (vezi toată discuția)
Motivare amanare a executarii pedepsei RADUGABY RADUGABY cum ma pot motiva legal intr-o cerere pentru amanarea executarii pedepsei. Am citit cerea tip si motivele mele ar fi urmatoarele sotul meu este arestat si el ... (vezi toată discuția)