avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie proprietari-datornici
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie proprietari-datornici

Buna ziua, am 3 apartamente care au datorii catre as., ce posibilitati sunt de abordare a situatiei, eventual pasii de urmat !??
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 12:24, 22 Martie 2011
Daca aveti trei apartamente care au datorii, cum spuneti dumneavoastra, ar fi normal sa platiti datoriile. Indiferent ca sunteti proprietarul unui apartament sau a mai multora, cheltuielile si datoriile la asociatie trebuie sa le platiti.
Poate reveniti cu ceva completari sa intelegem unde si ce nelamurire aveti.
Postarea doamnei este interpretabila:
1. Dansa este proprietara a trei apartamente si are restante catre asociatie
2. Exista trei apartamente in acea asociatie care inregistreaza datorii si intreaba cum poate sa-i abordeze pe respectivii proprietari sa plateasca.

In situatia 1, daca datoriile sunt foarte mari, sa faca o intampinare catre presedintele asociatiei, prin care solicita plata esalonata a sumelor restante.

In cazul doi, sa notifice apartamentele respective, dupa care sa ii actioneze in justitie daca demersul anterior nu are succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E normal sa ni se inchida apa? ma6num ma6num este normal ca pentru o persoana (apartament) sa fie taiata apa pe toata scara???? un singur rau platnic??? #-o (vezi toată discuția)
Esalonare datorii catre radet gabita1988 gabita1988 Buna ziua! Sunt proprietarul unui apartament dintr-un bloc de 4 etaje, 2 scari , 30 apartamente, din Bucuresti, al carei asociatii de proprietari a acumulat ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere Pistruiatu Pistruiatu Buna ziua, Ieri am primit o somatie de la asociatia de proprietari ca nu mi-am achitat suma de 1.129,48 Ron reprezetand lunile februarie-mai si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)