avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii buton trecere de la un subiect la altul
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

buton trecere de la un subiect la altul

dat fiind multitudinea de subiecte noi, dar si de frecventa ridicata a raspunsurilor la aceste subiecte ar fi util sa exista un buton de trecere direct la urmatorul subiect din cadrul aceleiasi categorii de subiecte asa cum exista in marea majoritate a site-urilor cu forum.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 11:01, 9 August 2008
partea cu reclame e altceva, cu siguranta o parte din banii pentru intretinerea site-ului vin din reclama si este ceva normal...pana la un anumit punct. Sa vedem cum o sa fie acest avbar in forma finala. De ex. eu cand deschid browser-ul intra direct pe forum, ceea ce duce implicit si la vizionarea profilului...nu stiu daca s-a inteles...:D
N-am nimic impotriva reclamelor, care au si ele rostul lor, insa scriam ca si asa e destul de incarcata pagina, ca sa mai fie nevoie de alte incarcari... Apreciez simplitatea...

In rest, site-ul e foarte bine facut si administrat, discutiile sunt in limite decente (tot meritul administratorilor), iar eficienta acestuia in a rezolva efectiv problemele propuse este evidenta, nu mai trebuie dovedita...
avTodincaVeronica a scris:

Personal, nu prea gasesc utilitatea avBar-ului. Subiectele din avbar se gasesc si in pagina principala...
Incarca excesiv pagina, care si asa e plina de reclame.

Daca doriti, va pot dezactiva AvBar. :)
Da! V-as fi tare reconscatoare! Multumesc! :)
done ;)

Alte discuții în legătură

Avocatnet se incarca f greu! Andra Denise Dinca Andra Denise Dinca De aproape doua saptamani, orice pagina a site-ului se incarca f greu. Paginile nu se incarca pe jumatate, apare pagina alba in jur de 2 min. Este f greu sa ... (vezi toată discuția)
Grafice Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR De ce au disparut graficele cu evolutia rating-ului si a recomandarilor?:O (vezi toată discuția)
Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)