dat fiind multitudinea de subiecte noi, dar si de frecventa ridicata a raspunsurilor la aceste subiecte ar fi util sa exista un buton de trecere direct la urmatorul subiect din cadrul aceleiasi categorii de subiecte asa cum exista in marea majoritate a site-urilor cu forum.
Va multumesc!
partea cu reclame e altceva, cu siguranta o parte din banii pentru intretinerea site-ului vin din reclama si este ceva normal...pana la un anumit punct. Sa vedem cum o sa fie acest avbar in forma finala. De ex. eu cand deschid browser-ul intra direct pe forum, ceea ce duce implicit si la vizionarea profilului...nu stiu daca s-a inteles...:D
N-am nimic impotriva reclamelor, care au si ele rostul lor, insa scriam ca si asa e destul de incarcata pagina, ca sa mai fie nevoie de alte incarcari... Apreciez simplitatea...
In rest, site-ul e foarte bine facut si administrat, discutiile sunt in limite decente (tot meritul administratorilor), iar eficienta acestuia in a rezolva efectiv problemele propuse este evidenta, nu mai trebuie dovedita...
Personal, nu prea gasesc utilitatea avBar-ului. Subiectele din avbar se gasesc si in pagina principala...
Incarca excesiv pagina, care si asa e plina de reclame.