avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decl.112-pierduta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decl.112-pierduta

Vineri am primit o notificare de la finante, ca nu am depus declaratia.Azi am fost la ei, cu copia de la decl care am depus in 23 februarie..dar la ei nu apare. Recunoaste d-na ca e scrisul ei, dar declaratia nu e de gasit si ma obliga sa platesc amenda sau ma considera inactiva.
Ce sa fac?sa predau din nou decl?...dar nu am de gand sa platesc nici un bani ca amenda.
Cel mai recent răspuns: office.carmen , utilizator 20:23, 21 Martie 2011
Nu am inteles exact,v-ati prezentat la finante cu copia care atesta ca ati depus declaratia? Daca este asa,inseamna ca ati fost la ghiseu cu declaratia si vi s-a dat un numar de inregistrare.A doua zi ar fi trebuit sa va logati pe portalul finantelor sa verificati starea declaratiei 112 si sa listati recipisa,daca declaratia a fost valida.Ati facut acest lucru? Aveti recipisa? Aceea este dovada de necontestat a depunerii unei declaratii valide.Faceti acum acest lucru si obtineti recipisa,apoi reveniti la finante.


kinga79 a deschis discutia

EROR D112
Data publicarii: Miercuri, 2 Martie 2011, 09:12
Am erori pe recipisa, corectez si trebuie sa depum declaratie rectificativa?

Imi amintesc,ati intampinat dificultati la depunerea declaratiei,daca ati avut erori,este posibil sa nu se fi preluat 112.

Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
office.carmen, utilizator
Da, am si recipisa si am si nr.de inregistrare de la ei.
Am avut atentionare, care am corectat.
Si acum am primit notificare ca nu am depus nici o declaratie.La ei in program nu apare ca am depus.Maine am audienta la sefa de birou, dar la ghiseu asa a spus d-na ca trebuie sa depun din nou ca initiala, si nu am scapare de amenda.
Daca pe recipisa este data de cel tarziu 25.02.2011 si poarta mentiunea '' nu exista erori de validare'' inseamna ca este in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificicare pe net a dec112 kinga79 kinga79 am depus decl. la ghiseu, trebuie validat si pe net? (vezi toată discuția)
Declaratii rarymimi rarymimi Buna ziua. Puteti sa-mi spuneti in ce OMFP sau HG scrie ca declaratiile depuse la ghiseu sunt considerate ca depuse, doar daca in recipisa pe net scrie ca ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)