avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATII
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATII

Buna ziua.
Puteti sa-mi spuneti in ce OMFP sau HG scrie ca declaratiile depuse la ghiseu sunt considerate ca depuse, doar daca in recipisa pe net scrie ca este valid? Deci, daca ai o greseala( cum am patit eu: nu am scris functia) si in 3 zile, de cand se posteaza pe net ca ai erori, nu te duci la ei- se considera ca nu ai depus!
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 12:53, 24 Aprilie 2012
Obligaţia de a depune o declaraţie corectă din punct de vedere legal aparţine numai şi numai contribuabilului. Ministerul Finanţelor Publice pune la dispoziţie programele de asistenţă, dar acestea nu pot conţine validări complete conform legii. Verificarea faptului că este o declaraţie corectă este un proces ulterior depunerii, care se desfăşoară pe serverele centrale . După depunerea prin Internet sau la ghişeu a declaraţiei D112, trebuie să îi verificaţi starea accesând prin Internet adresa : [ link extern ] >



later edit
vad ca de fiecare data cand pun linkul la care se verifica starea declaratiei da o eroare. Dar , ca raspuns la intrebare dvs cititi aici:

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2012
ela david, utilizator
Multumesc. Cei de la ANAF au spus ca inclusiv pentru cele depuse la ghiseu avem nevoie de recipisa. Concluzie: STAMPILA SI NR PUSe DE EI nu valoreaza nimic. #-o
Da, asa este. Si pentru cele depuse la ghiseu trebuie sa verificati starea si sa listati recipisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificicare pe net a dec112 kinga79 kinga79 am depus decl. la ghiseu, trebuie validat si pe net? (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Decl.112-pierduta kinga79 kinga79 Vineri am primit o notificare de la finante, ca nu am depus declaratia.Azi am fost la ei, cu copia de la decl care am depus in 23 februarie..dar la ei nu ... (vezi toată discuția)