avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SRL 2 actionari, unul mai are o firma cu alt cod CAEN, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SRL 2 actionari, unul mai are o firma cu alt cod CAEN, care nu a avut niciodata activitate si care este "inghetata" de 2 ani.

intrebare: poate celalalt asociat cere excluderea acestuia din societate?
excluderea inseamna plata contravalorii partilor sale sociale?
Cel mai recent răspuns: ContSters199464 , utilizator 17:58, 21 Martie 2011
Am inteles, multumesc frumos!

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"dreptul" coasociatului de a deschide o alta firma in interes propriu mariamem mariamem Buna ziua.As dori sa stiu daca puteti sa-mi spuneti va rog ce sanse am sa dau in judecat un coasociat de-al meu care si-a deschis o firma identica ca profil cu ... (vezi toată discuția)
Sanse castigare proces comercial mariamem mariamem Buna ziua. Am si eu o problema destul de grava. Administratorul societatii in care suntem actionari amandoi si-a deschis o firma cu acelasi obiect de ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala? Borza Borza Buna. Am urmatoarea speta: O societate comerciala(S.R.L.) cu doi asociati are un punct de lucru deschis . Asociatii sunt in proces in sensul ca au formulate ... (vezi toată discuția)