avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj - cum se predau/primesc bunurile ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj - cum se predau/primesc bunurile ?

In cazul in care exista o hotarare, cum se procedeaza la predarea/primirea bunurilor ?
Mentionez ca intre parti nu exista comunicare, este un refuz total de comunicare.
Cel care are de predat (exemplu: bunuri, sume de bani, auto, etc.) cum este instiintat de catre cel care are de primit cand vine sa-si ia lucrurile ?
Daca cel care primeste lucrurile refuza incheierea unui proces-verbal, cum se procedeaza ?...neexistand nimic semnat poate spune ca nu a primit nimic.
Instanta doar a dispus ce trebuie sa se predea/primeasca...dar cum isi pot face transferul partile astfel incat sa nu existe probleme ?
Cel mai recent răspuns: ContSters199599 , utilizator 21:09, 21 Martie 2011
Daca exista o hotarare, fie ca este cel care trebuie sa primeasca, fie ca este cel care trebuie sa dea, se poate adresa unui executor judecatoresc pentru punerea in executare a hotararii.
Exista o hotarare...dar cine plateste executorul judecatoresc ?
Cam cat costa onorariul executorului judecatoresc pentru astfel de situatii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare bunuri prin executor judecatoresc sau declaratie la notar tiberiu2008 tiberiu2008 Buna ziua, In urma unui dosar de partaj s-a stabilit prin hotarare judecatoreasca impartirea bunurilor. Daca se alege varianta declaratie la notar care ... (vezi toată discuția)
Predare permis in urma pierderii procesului bogdan.plesa bogdan.plesa buna ziua ! v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea problema : am contestat un proces verbal prin care mi-a fost retinut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cel ce se opune e creditorul mijaicheion mijaicheion buna seara, am o hotarare judecatoreasca prin care trebuie sa restitui o masina sau contravaloarea ei. a venit executorul si proprietarul masinii iar acesta ... (vezi toată discuția)