avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzare cu amanuntul flori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzare cu amanuntul flori

sunt intreprindere individuala cu activitate comert cu amanuntul flori naturale.Daca vreau sa inmultesc singura flori ,din florile mature pe care le am in magazin, pe ce baza pot face receptie marfa pentru a justifica pretul de vanzare la un eventual control
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 12:13, 22 Martie 2011
oviiul a scris:

sunt intreprindere individuala cu activitate comert cu amanuntul flori naturale.Daca vreau sa inmultesc singura flori ,din florile mature pe care le am in magazin, pe ce baza pot face receptie marfa pentru a justifica pretul de vanzare la un eventual control

trebuie sa adaugati codul caen cultivarea plantelor si sa faceti receptie si vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producator flori elisav.vasile elisav.vasile Buna ziua As dori sa incep o mica afacere cu flori. As vrea sa incep cu plantarea, cresterea florilor si apoi sa le vand. Vreau sa vand si EN-GROS si ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl  ileana george ileana george Vreau sa deschid un magazin cu profil Comercializare produse fitosanitare , seminte , plante , pomi si alte marfuri industriale . As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Alegere domeniu de activitate vladpaul vladpaul Buna ziua, numele meu este Vlad Paul si sunt interesat sa imi deschid o firma sau o asociatie familiala impreuna cu viitoarea sotie. Problema este ca noi ca si ... (vezi toată discuția)