avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Producator flori
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Producator flori

Buna ziua
As dori sa incep o mica afacere cu flori. As vrea sa incep cu plantarea, cresterea florilor si apoi sa le vand. Vreau sa vand si EN-GROS si EN-Detail la standuri la diferite evenimente. Va rog frumos sa imi spuneti ce ar trebui sa fac pentru aceasta? Pot sa fac doar cu certificat de producator? Sau trebuie PFA? Ce cod CAEN as avea nevoie? Care ar fi cea mai simpla metoda prin care as putea sa fac asta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: elisav.vasile , utilizator 20:01, 6 Septembrie 2018
Va infiintati la registul comertului un pfa cu activitatea principala Cultivarea altor plante din culturi nepermanente CAEN 0119 si alte ativitati secundare:
Cod CAEN 4776 Comert cu amanuntul al florilor
Cod CAEN pentru Comert cu ridicata al florilor si al plantelor 4622
Daca veti dori sa vindeti marfa produsa de dumneavoastra catre alte firme veti vinde cu factura iar daca veti dori sa faceti dumnevoastra direct aranjamente pentru sali direct catre persoane fizice, va va trebui casa de marcat.
In caz de vanzare la standuri nu e nevoie de casa de marcat, asa-i?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen florarie in 2020? 0721845167 0721845167 Buna seara, pentru a deschide o florarie in 2020 ce coduri caen recomandati? As vrea sa deschid o florarie dar sa vand si vinuri.. aranjamente ! Si sa ... (vezi toată discuția)
Pot sa revand coroane cu cod caen 4619? nick4you nick4you Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun ... (vezi toată discuția)
Producator elisav.vasile elisav.vasile Buna ziua As dori sa incep o mica afacere cu flori. As vrea sa incep cu plantarea, cresterea florilor si apoi sa le vand. Va rog frumos sa imi spuneti ce ar ... (vezi toată discuția)