idile4you 
	    	Utilizator

idile4you 
	    	Utilizator	    

Gabriel Zagrean 
	    	Avocat

Gabriel Zagrean 
	    	Avocat	    

ionut12345 
	    	Utilizator

ionut12345 
	    	Utilizator	    

MONICA ROXANA Voinea 
	    	Consultant credite si finantari

MONICA ROXANA Voinea 
	    	Consultant credite si finantari	    

~ final discuție ~
 iuliap01	                   

Buna ziua,
       In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
	                    iuliap01	                   

Buna ziua,
       In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)

dodorel62	                   

Buna ziua . Am un coleg care acum 1 an a facut 5 imprumuturi in aceiasi zi de la 5 banci diferite, iar atunci cand a facut imprumutul el lucra si avea un ... (vezi toată discuția)
	                    dodorel62	                   

Buna ziua . Am un coleg care acum 1 an a facut 5 imprumuturi in aceiasi zi de la 5 banci diferite, iar atunci cand a facut imprumutul el lucra si avea un ... (vezi toată discuția)

ancristida	                   

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. 
Daca cineva nu-si plateste creditul ipotecar si intra in executare silita, se executa doar imobilul ... (vezi toată discuția)
	                    ancristida	                   

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. 
Daca cineva nu-si plateste creditul ipotecar si intra in executare silita, se executa doar imobilul ... (vezi toată discuția)