buna ziua,
fostul concubin de care sunt despartita si cu care am 2 copii incredintati mie prin hotarare judecatoreasca imi trimite in permanenta mail-uri in care ma acuza ca sunt criminala si voi fi judecata, ca am un caracter inuman si bolnav, ca sunt o mama rea si dusmanul copiilor, ca am interese obscure in ceea ce il priveste etc. Nu mai rezist sa fiu denigrata si acuzata aproape zilnic in mod gratuit. Ce pot face pt. ca acesta sa raspunda pt. stresul si disconfortul emotional pe care mi-l produce?
Inteleg situatia dumneavoastra, insa, din pacate, insulta si calomnia nu mai sunt incriminate de legea penala. Tot ce puteti face este sa incercati sa ignorati aceste mesaje sau sa blocati adresa de pe care va sunt trimise e-mailurile.
Cred ca daca l-ati ignora pur si simplu, ar ceda sa va mai insulte prin mesaje. Faptul ca nu se opreste, inseamna ca dumneavoastra, cumva il intaratati raspunzandu-i la acele insulte. Imi e greu sa cred ca poate trimite mesaje in care sa va insulte, fara sa i se raspunda in vreun fel..si simplul fapt ca-i aratati ca va afecteaza, asta il incurajeaza si ii da motive sa continue. Renuntati in a-l mai baga in seama. O sa cedeze singur. Nu va mai simtiti hartuita:) ..doar dumneavoastra puteti pune capat acestor insulte , nu legea, atata timp cat nu mai sunt incriminate.
Este o persoana cu probleme mari , am pus capat in trecut insultelor prin indiferenta si blocarea adresei de e-mail. Din 3 in 3 ani incepe iar, E adevarat ca i-am raspuns insa pe un ton civilizat. Nici indiferenta nici tonul civilizat nu au dat rezultate.
de aceea cautam o alta solutie pentru rezolvarea acestei situatii pentru totdeauna.
macar o plangere, o raportare, orice, pentru a se speria si a inceta cu aceste insulte indreptate frecvent catre toti membrii familiei.
Plangere de calomnie
dumiras
ce sanse am ca un vecin sa fie tras la raspundere pe motiv de calomnie pt unele afirmatii care au fost facute la adresa mea ,afirmatii de furt infirmate de ... (vezi toată discuția)