Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca puteti cit costa un metru cub de apa calda in pitesti?si daca este adevarat ca blocurile care sunt mai aproape de centrala care ne alimenteaza cu apa calda trebuie sa plateasca mai mult si cu cit mai mult?
am o administratora care nu stiu clar cum calculeaza , iar la caldura cum se face calculul ca mi-a venit vreo 450 ron ,in total pe lunaIanuarie am platit 800 ron,nu mai pot.
Multumesc
Pierderile se repartizeaza tuturor, indiferent ca are un consum mai mic sau mai mare. Depinde acum modul in care se repartizeaza aceste pierderi: pe apartament, pe cota-indiviza de proprietate, in functie de consum... intrebati presedintele care este sistemul de repartizare al acestor pierderi.
Reclamatia se face la Primarie, la serviciul de asistenta si indrumare al asociatiilor de proprietari.
solicitati administratorului sa afiseze lunar alaturi de lista de cheltuieli, copii xerox a facturilor achitate catre furnizori, astfel ve-ti vedea ceea ce va intereseaza, pretul mc al apei...
Tarif apa rece
elenaulmeanu
Buna ziua.La noi in bloc tariful apei reci(afisat la avizier)este luna aceasta de9,5 ron/mc.Spun luna aceasta pentru ca luna trecuta a fost afisat un pret de ... (vezi toată discuția)