avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Statistici avansate pentru profilul de consultant
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Statistici avansate pentru profilul de consultant

Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 zile.

Spre exemplu, daca va uitati in partea inferioara a oricaruia dintre profilele consultantilor, veti observa cele doua grafice:
www.avocatnet.ro/content/con...

Cum vi se par aceste grafice?

Ele sunt vizibile publicului larg. In curand, o sa lansam si un set de statistici noi care vor fi vizibile doar de catre consultantul in cauza.

O seara placuta.:bow:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 5 August 2008
Buna idee.
le-am vazut ... sunt superbe =D>
Este o idee buna, numai ca nu reflecta si realitatea. Pentru ca daca nu te recomanda cineva....nu-ti creste rating-ul, ceea ce nu prea este normal. Sau si mai rau daca nu intri pe acest forum pentru ca nu ai avut timp....iar scazi in "sondaje".Asta nu ar avea prea mare importanta , insa cand publicul vede un rating scazut...ce crede?Sunt convinsa ca sunt multi consultanti deosebiti aici dar care au un rating scazut datorita lipsei de timp.Si asta nu e corect.
inteleg ca nu sunteti un fan al ideii de rating :). imi pare rau si, in cazul in care aveti o idee de imbunatatire, o asteptam cu placere.

e de inteles atitudinea dumneavoastra, insa acel sistem de rating reflecta doar gradul de implicare al unui consultant in comunitatea noastra.

asa cum scrie si in materialul care prezinta algoritmul de rating, nu ne-am permis sa credem ca putem clasifica consultantii dupa cat de deosebiti sunt in viata lor de profesionisti. nici n-am avea date sa facem acest lucru. singurul lucru pe care ne-am permis sa il facem este sa notam implicarea unui consultant in comunitatea noastra si sa ii rasplatim pe cei care se implica intr-un anumit grad.

ideea de rating este in permanenta supusa optimizarii, insa n-o sa reusim niciodata sa eliminam elementele obiective (de genul recomandarilor si al afisarilor unui profil), pentru ca ele sunt singurele lucruri pe care le putem masura.
felicitari! ne face placere cand descoperim noile facilitati pe site si forum. Fan sau nu al ideii de rating trebuie sa privim ideea acestui forum in ansamblu. Cu cat mai multi utilizatori activi cu atat si activitatea pe forum este mai intensa si utilizatorii interesati pot cere un sfat, o parere si de ce nu o consiliere in toata regula.

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)