avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Retineri(obligatii fiscale) la contractul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Retineri(obligatii fiscale) la contractul de colaborare si cel de prestari servicii

Lucrez la o institutie de stat.Am inteles ca de cateva luni la contractele de prestari servicii sau colaborare se fac acceleasi retineri ca si la contractul individual de munca.ma puteti lamuri?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:43, 6 Iunie 2008
Contractele de prestari servicii sunt una si Cele de colaborare alta, fii mai explicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta contract de colaborare,contract de munca dmdc dmdc am o firma mica ,de reparatii si distributie.pana luna aceasta a fost angajat cineva pe post de economist.acum a plecat in strainatate.vreau sa profit de acest ... (vezi toată discuția)
Impozit contracte prestari servicii lia19 lia19 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Care este cota de impozit care se opreste ptr contractele de prestari servicii prin colaborare?Noi oprim 10%dar ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu ce contributii si cine le plătește? Kcrys Kcrys Buna seara! As vrea sa stiu ce contributii si cine le plătește într-un contract de prestări servicii cu salariul mai mare decât salariul minim pe ... (vezi toată discuția)