avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... politistii omit adevarul favorizand infractorul!pot fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

politistii omit adevarul favorizand infractorul!pot fi sanctionati?de cine?

Am fost in situatia de a apela la serviciul 112 pentru ca mi- fost fortata usa de la apartamentul proprietate personala si au intrat prin efractie cei doi chiriasi carora le restrictionasem accesul fiind contractul expirat si cu datorii neplatite de 6 luni.Politistii au venit au fost de fata cand am fost amenintata eu si sotul ca daca venim la usa lor(de drept a noastra )acestia ne dau cu ceva in cap.Chiriasul a declarat la intrebarea politistilor ca nu-i lipsesc lucruri din apartament.Aceste doua chestiuni lipsesc din nota de servici facuta de politisti in data respectiva.Practic la plangerea penala facuta nu pot conta pe acest adevar ascuns de oamenii care sunt platiti sa previna infractionalitatea!(am aflat continutul notei de servici de la comisarul care ancheteaza cazul).
Ce este de facut?Cum sa procedez fiindca ma revolta tare comportamentul lor iresponsabil! Sunt platiti din bani publici sa respecte legea valabila pentru toti. Va multumesc anticipat daca doriti sa-mi oferiti un sfat.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 20:19, 23 Martie 2011
Daca aveti martori si alte dovezi depuneti o sesizare la IPJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura legala in caz de tentativa de efractie in locuinta ? crisstina2021 crisstina2021 Buna ziua, Usa de la intrare si un geam mi-au fost fortate de hoti,urmele sunt vizibile,dar infractorii nu au reusit sa intre in locuinta. Am chemat politia ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi gasesc dreptatea cu un domn politist care este mai presus de lege gigi38 gigi38 am sesizat pe 112 ca am prins pe cineva la furat la coceni de porumb au veni domni politisti de sectia 10 politie dambovita domnul agent se cunostea cu celin ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste publica de catre politist  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am niste vecini care sunt politisti si sunt si rude, adica sunt cumnati. Unul din politisti locuieste in chirie in apartamentul de sub mine si este ginerele ... (vezi toată discuția)