avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Este corecta incadrarea in munca in functia de ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Este corecta incadrarea in munca in functia de consilier juridic a absolventului de drept fara alta specializare?

Buna ziua.
Am o nelamurire pentru a carei clarificare v-as fi recunoscatoare tuturor celor ce binevoiesc a posta un raspuns.
Pe scurt, intrebarea mea este urmatoarea: daca sunt absolvent de drept, am terminat si un masterat (desi consider ca acest lucru e irelevant pentru moment) dar nu fac parte din Corpul Consilierilor Juridici in sensul ca nu fac parte dintr-o astfel de organizatie profesionala, pot profesa ca si consilier? Mentionez ca societatea la care m-am angajat scosese la concurs postul de jurist, dar cum o astfel de profesie nu este trecuta in clasificarea meseriilor din Romania, solutia a fost aceea de a fi incadrata in functia de consilier juridic.
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 21:41, 2 Aprilie 2011
Mihai bc, nu pot decat, o data in plus, sa-ti dau dreptate. Imi pare rau ca nu se incarca linkul indicat de tine.:stunned:

Va multumesc tuturor ca mi-ati acordat putin din timpul vostru pt a raspunde subiectului initiat de mine, chiar daca, poate, intrebarea era usor puerila. ..Asa e cand esti la inceput:">
Cristina I. a scris:

Mihai bc, nu pot decat, o data in plus, sa-ti dau dreptate. Imi pare rau ca nu se incarca linkul indicat de tine.:stunned:

Acesta era linckul care nu se deschide, incearca-l ca se deschide.: [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
Adrian Copil, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare ca jurist la firma privata NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, Un absolvent al Facultatii de Drept Al. I. Cuza din Iasi, care a profesat in alt domeniu, se poate angaja in acest moment ca si jurist in cadrul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin consilier juridic? Mikiro24 Mikiro24 Buna seara.Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt pasii de urmat pt a deveni Consilier Juridic?Mentionez ca sunt doar absolventa a facultatii de Stiintele ... (vezi toată discuția)
Cum se efectueaza stagiul unui consilier juridic stagiar ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Lamuriti-ma si pe mine va rog. Cum se face stagiul pentru un consilier juridic ? Mai exact, dupa ce un absolvent de drept (licentiat) se angajeaza ... (vezi toată discuția)