avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Criterii necesare pentru obþinerea atestatului de ...
Discuție deschisă în Traduceri

Criterii necesare pentru obþinerea atestatului de traducator

imi poate spune cineva ce formalitati si unde anume pot merge ptr a face un curs de traducator oficial cu atestat pentru lb italiana???se poate face asta daca nu am facultate facuta???
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:49, 30 Martie 2011
Cunoasteti limba italiana si vreti sa obtineti autorizatia de traducator? Aveti aici informatiile.

[ link extern ]
pot spune k am anumite cunostinte medii de lb italiana,atat scris cat si orar.cel mai mult ma interesa daca pot face acest lucru daca nu am facultatea facuta.va multumesc
Examenul pentru obtinerea atestatului de traducator este organizat de Ministerul Culturii si Cultelor. Sesiunile de examene si multe informatii de interes le gasiti aici: [ link extern ] .
Dupa promovarea examenelor, traducere si retroversiune pe domeniul juridic urmati pasii indicati mai sus de bogdan 27 in vederea obtinerii autorizatiei de traducator de la Ministerul Justitiei.
Detalii aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Dupa obtinerea autorizatiei de la Ministerul gasiti indrumari aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Succes:luck:
L.C.
Poti ajunge traducator atestat de Ministerul Culturii daca nu ai facultatea, cu conditia sa promovezii examenul pentru atestat

[ link extern ] /

este pentru mai multe domenii. Pentru autorizarea de catre Ministerul Justitiei, cea din linkul dat mai sus de Bogdan, trebuie sa promovezi examenul pentru domeniul juridic.
Pentru a promova examenul, te poti pregati si in particular, dar cred ca e nevoie de pregatire intensiva.

Succes!
va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Procedura necesarã pentru a deveni traducãtor autorizat terecote terecote Buna ziua ! Lucrez intr-o firma cu asociati italieni , vorbesc limba italiana foarte bine . De cateva ori pe an , am nevoie de un traducator autorizat , care ... (vezi toată discuția)
Autorizare traducator elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, O prietena m-a rugat sa aflu mai multe detalii referitoare la autorizarea ca traducator. Imi puteti spune, va rog, ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pregatire examen limbã strainã mariana21 mariana21 Bun gasit tuturor, as dori un sfat despre preagtirea pentru examenul de limba straina, respectiv de limba italiana, desi cred ca tipologia poate fi ... (vezi toată discuția)