avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Studenta, doresc sa fac stagiul de practica in cabinet ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Studenta, doresc sa fac stagiul de practica in cabinet de avocatura

Buna ziua. Sunt studenta in anul 1 si as dori sa fac practica la un cabinet de avocatura 2 saptamani. Mentionez ca nu am experienta in domeniul juridic. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cinthya , utilizator 11:53, 7 Iulie 2011
Succes si bravo pt curajul tau.
=D>
Felicitari pt ca sti ceea ce iti doresti! Si eu am intrat la drept anul acesta dar din pacate la fr deoarece in orasul meu nu exista la zi...voiam sa te intre ce parere ai s-ar putea invata acest domeniu si fara profesor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Job in domeniul juridic catalyna_pavel catalyna_pavel Cum pot obtine un job in cadrul unui cabinet/societati de avocatura? Mentionez ca sunt studenta la Drept, anul 2 (a doua facultate) si imi doresc foarte mult ... (vezi toată discuția)
Angajare in domeniul dreptului antonya2feb antonya2feb Buna ziua tuturor.Sunt studenta la facultatea de drept in anul al II-lea(Bucuresti) si as vrea sa va intreb daca stiti vreun cabinet de avocatura unde ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)