avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deductibilitate 6583
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deductibilitate 6583

Buna ziua,
contul 6583 mai este deductibil?
Cel mai recent răspuns: ContSters166822 , utilizator 14:53, 25 Martie 2011
In general da.
In particular... depinde.
Daca mijlocul fix pe care l-ati scos din evidenta a fost achizitionat in scopul desfasurarii activitatii, iar amortizarea lui a fost deductibila, atunci si suma inregistrata in contul 6583 este deductibila.
multumesc mult.

stiti cumva unde mai pot citi pentru a intelege '' depinde''.

Amortizarea lui a fost deductibila, problema ca suma din 6583 e cam mare, imi afecteaza mult rezultatul exercitiului.
Codul Fiscal art. 21 alin. 4 si Normele

[ link extern ]
acum inteleg.

multumesc tare mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare mijloc fix neamortizat adina_beb adina_beb Buna ziua Am urmat situatie: valoare intrare mijl fix = 14500 ron dur amortizare = 2ani val amortizata = 11479,23 val neamortizata = 3020,77 va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate valoare ramasa neamortizata camicami camicami la rezilierea unui contract de leasing financiar inaintea finalizarii acestuia,prin predarea bunului de leasing, cheltuiala cu valoarea ramasa neamortizata ... (vezi toată discuția)
Impozit profit doina2005 doina2005 veniturile din vanzarea activelor(cont 7583)ramane neimpozabil? societatea a vandut un autoturism,diferenta neamortizata am inclus-o pe cheltuieli (cont ... (vezi toată discuția)