Cu 2 ani in urma asociatia a castigat un proces cu un locatar care nu a platit cheltuielile lunare din diverse motive. Am crezut ca va urma plata acelot datorii, dar spre surprinderea tutoror apartamentul a fost scos la licitatie si adjudecat de catre noul proprietar. Acesta nu a putut intra in apartament deoarece vechiul proprietar a uzat de toate mijloacele legale ca sa impiedice/intarzie intrarea acestuia in apartament. Desi era trecut ca proprietar in cartea funciara, noul proprietar nu reusise sa intre in posesie. Aceasta situatie a durat 1 an de zile, timp in care vechiul proprietar spune ca el nu mai este proprietar in acte, noul proprietar spune ca nu a intrat inca in posesie. Intrebarea este: impotriva cui trebuie sa ne indreptam pentru a recupera aceste datorii din ultimul an? Logic mi se pare ca ar trebuie sa-l chemam in judecata pe noul proprietar, din moment ce acesta este trecut in cartea funciara, dar probabil legea spune altceva?
Dreptatea o imparte judecatorul. Dumneavoastra faceti actiunea in instanta.
Cred ca fiind restante pe acelasi apartament puteti sa-i chemati in judecata atat pe vechiul cat si pe noul proprietar.