avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta prezidentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta prezidentiala

As avea nevoie de citeve informatii privind ordonanta prezidentiala.Sunt pirit intr-o actiune de ordonanta prezidentiala,am contactat un avocat am stabilit ca va depune intimpinarea si imi va comunica de ce documente am nevioie ptr ordonanta care va fi lunea viitoare.Contactat avocatul dupa imi zice ca a depus intimpinarea si la cererea mea de a-mi fi trimisa nu raspunde si nu e de gasit de citeva zile Acum vin intrebarile mele:
1.am nevoie de intimpinare obligatoriu,nu pot raspunde la acuzele care imi sunt aduse vazind ca sunt chemat ptr interogatoriu?
2. pot fi utilizate ca probe acte ale sotiei din timpul pe cind locuiam inca impreuna , explicind ca au fost gasite intimplator in casa?
Ptr ca sincer cred ca as putea sa-mi sustin si singur cauza ,chiar daca ar fi mai bine un avocat insa vazind ca e foarte putin timp..
Multam fain!
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 22:04, 24 Martie 2011
daca ati angajat un avocat e bine sa fiti asistat de acesta. Inteleg ca sunteti parat si deci nu aveti interesul sa se termine dosaru. Poate avocatul are motive obiective si nu se poate prezenta, putand sa ceara o amanare. Daca sunteti chemat la interogatoriu, nu inseamna ca veti vorbi liber ci veti raspunde strict la intrebarile adresate de reclamant. Puteti depune inscrisuri, indiferent de la cine provin acestea. Ideea ar fi ca desi va puteti apara si singur(ne e obligatoriu sa aveti avocat) daca ati platit un avocat, folositi serviciile lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare carraro carraro Buna ziua ,daca e posibil as avea citeva intrebari de adresat: 1.intr-un proces de divort cu minori a fost emisa o ordonanta prezidentiala de plata unei ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)