avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... problema la o comanda online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

problema la o comanda online

In luna Noiembrie m-am inscris la un joc gratuit online . Trebuia sa aduc in joc 25 de persoane cu adrese de mail confirmate de ele, si prime-am un voucher cu care puteam sa fac cumparaturi de la un anumit magazin online. Am adus acele persoane numai ca au fost "inventate" de mine (am facut adrese de mail de pe ip-uri diferite). Am comandat produsul dorit, mi-a sosit in Ianuarie ...iar acum 4 zile am primit de la magazinul respectiv o somatie pe mail cum ca : sa returnez produsul comandat in termen de 3 zile (acele zile au trecut ) sau ma vor actiona in instanta ...pe motivul ca ei s-au prins ca este o frauda . Ip-urile adreselor sunt diferite ....as dori sa stiu ce mi se poate intampla ? sau ce pot sa fac?
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
bebesan, utilizator
Cel mai recent răspuns: silviu3marian , utilizator 20:48, 21 Aprilie 2011
:)):)) ce sa faceti? nimic. Sa va vedeti de treaba.Hai sa ne intelegem.Acel site a cerut de fapt 25 de adrese de mail confirmate si singura metoda de filtrare era IP-ul.Pai si eu as fi facut la fel.Dar as fi facut 500 de adrese. ca sa fie acolo. Iar faptul ca vezi Doamne s-au prins...vaaaaaai ..ce oameni competenti adminii site-ului ala. Ma intreb de ce nu s-au prins din prima? :stunned: Parca imi suna cunoscuta procedura. Cam ca societatile de recuperare :spam:care cer bani de pe vremea lu stefam cel voinic ....din 1900 toamna. cu o maaaaaaare dobanda.Pacat..pacat..ca multi sunt saraci cu duhu si se duc si platesc.:((:thumbdown:
ms mult man ca m-ai linistit ... oricum vad ca si ei s-au potolit cu asa zisele "amenintari" ...cea mai tare faza mi-a spuso cineva sa ii dau eu in judecata (motiv : facerea publica a datelor de pe care s-a facut comanda) , dar nu pot atata timp cat eu ma simt vinovat
Jocurile de tip piramidal ar trebui interzise prin legel.
bebesan a scris:

ms mult man ca m-ai linistit ... oricum vad ca si ei s-au potolit cu asa zisele "amenintari" ...cea mai tare faza mi-a spuso cineva sa ii dau eu in judecata (motiv : facerea publica a datelor de pe care s-a facut comanda) , dar nu pot atata timp cat eu ma simt vinovat


te simti vinovat de lenea si prostia altora...bravo.. asa oameni ca tine mai rar. eu le vindeam si site-u cu totu daca nu erau atenti.Gandeste te.Din moment ce tu ai putut pacali "sistemul lor infailibil" ,(considerand ca esti doar un novice in "social engineering" ca asa se numeste asta), un tip mult mai abil ai vindea cu totu.Dar in rrrrromania e obisnuinta asta. frecam melu,manganu,ridichea,menta ... si altele bune de frecat, si apoi tipam sus si tare ca "noi neam facut datoria dar ACEIA DE SUS FURA"
Iar cu datu in judecata...hmm . apucate si studiaza legislatie in domeniu si apoi iti poti exprima un punct solid de vedere... Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conturi yahoo messenger sparte viorel2010 viorel2010 Am si eu o problema mai complicata deoarece de la un simplu joc (triburile) s-a mers mult mai departe, spargere de adrese de mail si infractiunea de alterare a ... (vezi toată discuția)
Au dreptul administaratorii de formuri de a cere date cu caracter personal? mihaibarbulescu2002 mihaibarbulescu2002 Caz concret: administaratorii unui joc online, cer utilizatorilor fotocopii dupa actele de identitate si contractul de furnizare a internetului pt. ca acesti ... (vezi toată discuția)
Comanda online, factura generata si primita, ei refuza sa livreze produsele din cauza laviniagabriela laviniagabriela As avea si eu nevoie de un sfat. Am comendat online doua produse(accesorii telefon)- o husa si o folie de protectie. Pretul produselor, conform informatiilor ... (vezi toată discuția)