avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

nemultumita de salariul primit sotia vrea sa plece la munca in alta tara.Ce trebuie sa faca la actualul loc de munca din punct de vedere legal pentru incheierea relatiilor cu firma la care a lucrat 4 ani?Ce acte trebuie sa faca?
Cel mai recent răspuns: lucicaB , utilizator 08:36, 25 Martie 2011
Sa-si prezinte si sa inregistreze demisia, iar la sfarsitul preavizului sa-si ia nota de lichidare!
O alta varianta ar fi inaintarea unei cereri prin care solicitati incetarea CIM in baza art. 55 lit b, ca urmare a acordului partilor, la data convenita de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 absente nemotivate - desfacere c.i.m. andrei_coma andrei_coma Un amic a lipsit de la locul de munca deoarece a intervenit ceva urgent si a trebuit sa plece lipsind nemotivat 3 zile. Nu a anuntat pe nimeni pt ca era nou ... (vezi toată discuția)
Demisia Droxi Droxi Sunt angajata la o institutie bugetara. As dori sa am propria mea afacere si pentru aceasta trebuie sa renunt la servici. Mentionez ca la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Art 55 lit b obliga. vechiul angajator sa semneze incetarea contractului de munca fara preaviz de 15 zile? lenor2005 lenor2005 Doresc sa plec la un alt loc de munca, am obtinut prin concurs un post mai bine platit incepind cu data de 20,12,2016. ,Am semnat actele pe 13.12.2016 la noul ... (vezi toată discuția)