avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant, doar online?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant, doar online?

buna. eu am avut un magazin,si am suspendat activitatea de 1 an. contabila imi depunea bilantul pe 0. inteleg ca din iunie,nu se mai poate depune decat online, cu semnatura digitala? pai,asta ce presupune? eu oricum nu mai am activitate,si astept sa treaca cei 3 ani. nu mai vreau sa investesc nici un ban,in ceva mort...multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 02:50, 28 Martie 2011
a fost un magazin de prod naturiste... am inchis din cauza fofetarei,crizei... si am cam ramas cu datorii la furnizori. la stat nu am datorii.asa ca, astept sa se radieze automat,ca bani nu mai am
~ Conținut șters la cerere ~
bine,acum mai depun bilantul... dar de la anul,daca nu depun,ce se intampla? nu ma amendeaza?
Mircea Coman a scris:

atunci nu mai depuneti bilant si va radiaza registrul comertului din oficiu
in vreo 3 ani scapati de firma
dar datoriile ....


Chiar daca registrul comertului va radiaza in urma nedepunerii bilantului, finantele va pot reactiva daca aveti datorii in vederea recuperarii restantelor la buget.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2011
Popa Adrian, Contabil
la finante nu mai am nici o datorie. am fost sa verific... doar sa nu mi dea amenda,ca nu depun bilantul... sau ce poate face?

Alte discuții în legătură

Semnatura digitala bandi2 bandi2 eu amsusendat activitatea acum 1 an,vreau sa fac derogarea aceea,nu sint dator la finante,vreau sa intreb,dupa aceea se mai depun declaratii pe 0? sau doar ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna, vreau sa intreb,am suspendat activitatea la magazin,acum 5 luni...si nu mai vreau sa deschid niciodata... contabila depune bilantul pe 0 cind trebuie... ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in ... (vezi toată discuția)