avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA norme - contract obligatoriu pentru asigurari de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA norme - contract obligatoriu pentru asigurari de pensie?

Pt o PFA norme, infiintata in 2004, care nu a incheiat contract de asigurare cu Casa Nationala de pensii, norma pe anul acesta fiind 8040 ron,este obligatorie incheierea contractului cu casa de pensii? cam cat o sa platesc majorari?mentionez ca nu lucrez in alta parte.
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 23:16, 12 Ianuarie 2012
Olimiha, nu te astepta ca un mic functionar sa stie legea; citeste legea (vechea lege a pensiilor) si o sa vezi ca un PFA era obligat sa se asigure si plateasca contributia la pensii; pina acum a fost mare vanzoleala la sanatate cu plata pe ultimii 5 ani, ramine sa se destepte unu la pensii cum ca a fost obligatorie plata la pensii daca ai avut PFA si nu ai platit contributia si sa vezi dupa aia umblatura ...
Nu am pfa, ma tenta dar nu am incredere in legislatia de la noi, chiar nu vreau sa mai aduc si de acasa pentru taxe. Eu ma refer totusi la situatia actuala nu la trecut. Oricum in trecut nu era o avere asigurarea asta si parca puteai avea venit mai mare...
Este valabil si pentru PFA pensionar in sistemul public
care este legea valabila pana in 2011?
Lega 19/2000.

Alte discuții în legătură

Decizie referitoare la obligatiile de plata si calcul accesorii msmarian msmarian sint pfa.si am un atelier de vulcanizare la tara cu profit foarte mic. va rog ajutatima cu un sfat. a venit un plic de la casa de pensii ca sa platesc pe ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii si deciziile de impunere la pfa ElNino ElNino Buna seara! Am o situatie mai ciudata in relationarea cu Casa de Pensii si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Sunt PFA in regim venit real si anul ... (vezi toată discuția)
Intreprinderea familiala si noua lege a pensiilor nicole_tdnl nicole_tdnl Buna seara. As avea si eu o nelamurire cu privire la obligativitatea asigurarilor sociale de stat. In cazul unei intreprinderi familiale daca administratorul ... (vezi toată discuția)