avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare destinatie teren agricol in teren constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare destinatie teren agricol in teren constructii

salutari tuturor v-as fi recunoscator daca reusiti sa ma lamuriti sant hotarat sa-mi construiesc o casa detin un teren intravilan cu destinatie agricol si am impternicit pe cineva pentru a-mi rezolva toate problemele cu actele pentru autorizatie dureaza enorm de mult si dupa 6 luni de asteptari mi se spune ca sant ceva probleme cu trecerea terenului din regim agricol in regim constructii pentru ca la ,,nu apar cum ca terenul meu ar exista la nu stiu ce cadastru si imagini prin satelit,,mentionez ca terenul este cumparat din anul 2003 de mama mea,are intabulare la momentul respectiv iar anul trecut eu l-am cumparat de la mama mea si s-a facut din nou intabulare mi se spune de catre cel ce este imputernicit de asemenea ca o sa dureze inca ceva timp si mie nu prea i-mi convine situatia avind in vedere ca astept de 6 luni care ar fi pasii de facut incepind de la zero si cam cat este normal sa dureze toate cele necesare obtinerii autorizatiei? va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Trecere intravilan vladat0ru5 vladat0ru5 Detin 2,25 ha teren extravilan, iar mama 2 ha teren extravilan incluse intr-o suprafata mai mare,de cca 200 ha, pentru care exista o Hotarare de Consiliu Local ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan folosinta vie ilia2007 ilia2007 Buna ziua! am un teren intravilan, categoria vie, intr-o comuna.Se pare ca nu pot efectua anumite lucrari, gen remodernizare gard (deci exista), tragere ... (vezi toată discuția)
Intabulare facuta si dupa 3 ani am surprize olivia27 olivia27 Am si eu o problema.am facut intabularea si dupa 3 ani s-a facut o masuratoare de catre cei de la primarie la un teren aflat langa proprietatea mea,dupa acea ... (vezi toată discuția)