avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... INTABULARE FACUTA SI DUPA 3 ANI AM SURPRIZE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

INTABULARE FACUTA SI DUPA 3 ANI AM SURPRIZE

Am si eu o problema.am facut intabularea si dupa 3 ani s-a facut o masuratoare de catre cei de la primarie la un teren aflat langa proprietatea mea,dupa acea masuratoare facuta prin satelit a reiesit ca eu am un unghi de 62 grade si nu stiu ei de unde e acest teren in plus eu ce pot sa fac.am vorbit la primarie si mi s-a spus ca trebuie sa fac o anexa si ca trebuie sa platesc.ce pot face in acest caz.m-am saturat de impartit bani si momentan nu dispun de bani.va rog sa ma ajutati.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:09, 15 Februarie 2013
Sa faceti o anexa la ce ? Si ce sa platiti?
Dvs aveti cadastru de 3 ani si celui caruia i-au masurat cei de la primarie prin satelit cum spuneti dvs transmiteti-i salutari.
In primul rand cei de la Primarie ma indoiesc ca au om specializat in topografie cat despre aparatura ce sa mai vorbim....
In al doilea rand masuratorile lor facute sa isi umple programul de 8 ore nu "bat" un cadastru avizat dupa un regulament.
In al treilea rand vecinul sa isi faca si el cadastru (si oricum ar fi problema vecinului nu a primariei) si in ultimul rand nu dati bani pentru ce va spun ei.
@olivia27,
Ati mai deschis un topic cu acelasi subiect.
Va rog sa discutati acolo si sa nu mai procedati la postarea aceleiasi probleme de mai multe ori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuratori cadastrale necorelate olivia27 olivia27 am o problema cu masuratorile prin satelit.dupa ce un vecin a vandut un teren de langa mine a reiesit la masuratoare ca eu am un unghi de 62 grade.la ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren agricol nanette22 nanette22 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa stiu cum se face legal o intabulare de teren agricol. Ca documente detin ; -titlul deproprietate din anul 1995 eliberat ... (vezi toată discuția)
Cadastre incorecte sau inselatorie? wdy77 wdy77 Am o nelamurire...eu am un teren intravilan de 1876mp pe care am facut cadastrul in oct 2010 fiind 1906 mp masurati in cadastru...vecinii mei vor sa vanda si ... (vezi toată discuția)