Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

neri 
	    	Utilizator

neri 
	    	Utilizator	    

MONICA ROXANA Voinea 
	    	Consultant credite si finantari

MONICA ROXANA Voinea 
	    	Consultant credite si finantari	    

ionut12345 
	    	Utilizator

ionut12345 
	    	Utilizator	    

ionut12345, utilizator
 ionut12345, utilizator 	
			~ final discuție ~
 C.Geta	                   

buna seara.in cazul in care am restante la credite,nu am nimic pe numele meu,am indemnizatie de crestere a copilului ce probleme pot avea?nu am platit de un an ... (vezi toată discuția)
	                    C.Geta	                   

buna seara.in cazul in care am restante la credite,nu am nimic pe numele meu,am indemnizatie de crestere a copilului ce probleme pot avea?nu am platit de un an ... (vezi toată discuția)

NICU LUCAN	                   

din cauza problemelor financiare scazute,ma vad nevoit sa platesc rata la jumatate,ce probleme pot avea???????? banca nu ma ajuta sub nici o forma,nu am gasit ... (vezi toată discuția)
	                    NICU LUCAN	                   

din cauza problemelor financiare scazute,ma vad nevoit sa platesc rata la jumatate,ce probleme pot avea???????? banca nu ma ajuta sub nici o forma,nu am gasit ... (vezi toată discuția)

iuliap01	                   

Buna ziua,
       In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
	                    iuliap01	                   

Buna ziua,
       In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)