avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren dat in folosinta de austro-ungari,pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren dat in folosinta de austro-ungari,pe care ulterior cel care la primit a construit o casa

e ceva mai complicat de povestit. bunicului meu ,nu stiu exact in ce imprejurari,i-a fost dat in folosinta un teren intravilan,de catre austro-ungari,pe care ulterior ,pe o parte din teren a fost ridicata o casa ,restul a ramas pentru gradina. bunicul a decedat in urma cu 43 ani,iar tatal meu nu detine nici un act care sa dovedeasca proprietatea,iar acum cand ne-am interesat ce trebuie sa facem sa putem intabula locul respectiv,am aflat cu stupoare ca figureaza ca proprietate a statului,asa ne-a spus secretara primariei. ce e de facut in acest caz? va rog ,un sfat,.. multumesc..
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:55, 28 Martie 2011
O actiune in constare ca a fost constructor de buna credinta si sa se constituie un drept de superficie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucesiune,intabulare,mostenire.. bogdano81 bogdano81 Bunici decedati, s-a facut succesiune pe cei doi fii (A si B)fiecare cu 1/2 din masa succesorala.(terenuri intravilane si extravilane). A are doi copii (a mic ... (vezi toată discuția)
Carte funciara cladire pe terenul primariei teodorabalan teodorabalan Pot face o carte funciara pe o cladire daca aceasta se afla pe un teren detinut de primarie?Cine trebuie sa faca cartea funciara? (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu societate intrata in insolventa niky99 niky99 Un caz cu raspuns urgent. Multumesc anticipat Am un contract de comodat pentru un teren incheiat cu o societate intrata in faliment de 1 an. In baza ... (vezi toată discuția)