avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ordin nr.146/1 martie 2011
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ordin nr.146/1 martie 2011

Conform acestui ordin inteleg ca in cazul unor contracte de lucrari care ar avea ca obiect reabilitare de cartiere, reabilitare strazi va fi inlocuit de FIDIC?
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 12:12, 29 Martie 2011
Art. 1. -Ordin 146 /2011

Se aproba conditiile contractuale speciale ale contractelor pentru echipamente si constructii, inclusiv proiectare, si ale contractelor pentru constructii cladiri si lucrari ingineresti proiectate de catre beneficiar ale Federatiei Internationale a Inginerilor Consultanti in Domeniul Constructiilor (FIDIC), pentru obiective de investitii din domeniul infrastructurii rutiere de transport de interes national, finantate din fonduri publice, prevazute in anexele nr. 1 si 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile contractuale aplicabile proiectelor cu finantare fonduri de coeziune Marius Cocean Marius Cocean Pana acum, se aplica pentru Documentaţii de atribuire numai legislaţia Romaniei aplicabilă , în speţă , la [b]Contracte Conditiile ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari- pot angaja ingrijitoare , somera, prin obtinerea de fonduri nerambursabile? neluparaschiv neluparaschiv Buna ziua, doresc sa aflu daca o Asociatie de proprietari poate beneficia de accesarea de fonduri nerambursabile pentru a crea doua noi locuri de munca ca ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene mamitzica mamitzica buna ziua! Am 2 intrebari, sper ca ma poate ajuta cineva:daca doresc sa infiintez un centru pentru copii cu deficiente de exemplu, pot sa primesc fonduri ... (vezi toată discuția)