avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Post de conducere si ANFP
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Post de conducere si ANFP

Am inteles ca mai nou ANFPul organizeaza examenul pentru posturile de conducere.
Intrebarea mea este :pentru postul de sef birou -prin promovare a persoanei in cadrul aceluiasi serviciu-se prezinta cei de la ANFP personal sau examenul poate fii organizat de catre primar prin numitea unei comisii din interiorul unitatii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 10:59, 2 Aprilie 2011
nu, primarul nu poate organiza, si nici n-are trebui sa se intample vreodata asta. si-asa 95 % din administratia publica, sunt pile ( deci, ori idioti, ori nesimtiti), daca s-ar mai organiza si toate concursurile la primarii.... vom avea un procent de 250 % angajati incompetenti.:)
Deci trebuie sa ma duc la Bucuresti ,pentru a purea fi examinata pentru promovare? Eu sunt din Iasi.
Foarte curand se va intampla , Mihai . Uitate la proiectul de modificare a legii 188. Vor ca institutiile sa organizeze la sediul lor, concursul pentru ocuparea functiilor publice de conducere de sef serviciu si sef birou.
Inseamna ca am specanta ca voi putea sustine examenul la Iasi.Nu de alta dar drumul e scump si cu salariul pe care il am jumatate din ei i-as da pe tren.Examenul nu e o problema dar drumul e costisitor.Va multumesc!;)
o sa mergeti la bucuresti, si-o sa trageti si-un cantec pe drum. bafta la examen.:)

Alte discuții în legătură

Promovare pe functie publica de conducere marina.marina67 marina.marina67 Sunt functionar public clasa I din anul 2005,indeplinesc toate conditiile privind promovarea in functia publica de secretar comuna,am acordul ... (vezi toată discuția)
Contabil sef primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, lucrez in cadrul primarii comunale, si am dispozitii in ceea ce priveste resursele umane. In acest moment am o nedumerire. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Concurs sef serviciu la primarie de comuna patriciabibi patriciabibi am fost din 2009 pe functie contractuala ca sef birou, din septembrie 2010 s-a reorganizat si ne-a trecut pe toti din primarie pe functii publice, eu fiind ... (vezi toată discuția)