avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... stie cineva??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

stie cineva??

se vehiculeaza ca exista mai multe initiative legislative printre care una a senatorului TONY GREBLA ,prin care se doreste modificarea mai multor articole ale noului cod penal si al noului cod de procedura penala ,care sunt si in ce consta toate aceste modificari?chiar daca nu au fost adoptate aceste initiative in parlament,ma intereseaza toate aceste initiative si in ce consta ele.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:52, 29 Martie 2011
Cred ca ar trebui verificat pe site-ul Parlamentului Romaniei.
Oricum de la initiativa legislativa si pana la lege aplicabila este un drum foarte lung,iar viitorul Cod Penal nu a intrat inca in vigoare.
Pe de alta parte, respectiva persoana,trebuie mentionat faptul ,ca se afla in opozitie
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi libera in codul muncii - ziua sfantului apostol andrei Aargau Aargau Buna ziua, am inteles ca ieri a fost adoptat in Parlament sa fie introdusa ziua de 30. Noiembrie ca zi de Sarbatoare legala. Imi puteti va rog spune daca ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal anemary29 anemary29 intra sau nu in vigoare de la 1 sept?sau ce se intampla stie cineva ceva? (vezi toată discuția)
Unde gasesc noile coduri? roshia roshia de unde pot sa printez si eu noul cod penal si noul cod de procedura penala?as vrea varianta adoptata de guvern prin asumarea raspunderii in fata parlamentului ... (vezi toată discuția)