avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

Urmeaza sa contest un proces-verbal de contraventie si voi solicita judecarea in lipsa mea. In conditiile in care ma voi muta de la domiciliul actual as vrea sa stiu cum o sa aflu finalitatea acestei judecati in conditiile in care nu cunosc numarul dosarului iar judecatoria se afla in alta localitate la o distanta f mare.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 14:43, 29 Martie 2011
in procesul verbal de contraventie scrieti domiciliul din buletin si ca solicitati ca viitoarele comunicari sa fie facute la domiciliul ales cu adresa...
Cum sa scriu in procesul verbal??? Va rog sa-mi explicat ca nu am inteles unde trebuie sa precizez adresa la care vreau sa primesc raspunsul. Va multumesc.
incepeti alineatul cu 'subsemnatul x domiciliat in ..... si cu domiciliu ales pe perioada procesului in....... Solicit comunicarea tututor actelor la domiciliul ales.
d-nul avocat voia sa spuna ca trebuie sa scrieti in contestatia la procesul verbal adresa de domiciliu si sa solicitati ca urmatoarele acte de procedura sa va fie trimise la noua adresa..
Va multumesc.
Subsemnatul ..... cu domiciliul in ....., posesor al CI ......, CNP ....., cu domiciliul ales pe perioada procesului in oras ..., str. ..., bl. ..., ap. ..., jud. ...., solicit comunicarea tuturor actelor la domiciliul ales, si formulez prezenta:
Cam asa am inteles sa formulez, sper ca e bine.

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - amenda radar xxbabexx xxbabexx Am fost oprit in comuna Oreavu jud Buzau de catre masina de Politie cu Radar mobil. Nu am semnat procesul verbal iar acesta mi-a fost trimis acasa. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pentru tulburarea linistii publice Adidanciu Adidanciu In fapt: Colegii mei de casa au dat o petrecere, iar eu la un moment dat m-am trezit pentru a le opri muzica deoarece era mult prea tare si nu puteam sa ... (vezi toată discuția)
Comunicare titlu executoriu swamerra swamerra Daca pe procesul-verbal de afisaj a unui proces-verbal de contraventie, este mentionat numai numele martorului si nu este mentionata adresa si datele de ... (vezi toată discuția)