avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mutare punct de lucru SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mutare punct de lucru SRL

Buna ziua,

Societatea la care lucrez este un SRL cu asociat unic cu un sediu social si patru puncte de lucru.Administratorul doreste sa inchida un punct de lucru, pentru care are incheiat contract de locatiune si vrea sa deschida in aceeasi localitate un altul, pe motive de amplasament.Imi puteti spune care este procedura: desfiintare punct de lucru si infiintare punct lucru nou sau schimbare adresa punct de lucru? Ce acte sunt necesare si unde anume se depun(registrul comertului sau adm. fin.)?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 12:59, 30 Martie 2011
Veti redacta o decizie a asociatului unic cu doua puncte:
- inchidere punct de lucru situat in....(adresa)
- deschidere punct de lucru situat in....(adresa)
Va prezentati la registrul comertului cu cererea de inregistrare, declaratia model 2 de autorizare, dovada folosintei spatiului pentru punctul de lucru, hotararea si contorul aferent in vederea publicarii in Monitorul Oficial. Costuri: aproximativ 250 ron.
Va trebui sa intocmiti Decizia asociatului unic, decizie care va contine radierea punctelor de lucru si inregistrarea noilor puncte de lucru. Informatiile necesare pentru intocmirea dosarului pentru inregistrarea la Registrul Comertului le gasiti pe www.onrc.ro.
Dupa ce efectuati inregistrarea la ONRC va trebui sa inregistrati noile puncte de lucru si la Administratia Financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru si suspendare activitate in acelasi act aditional? contima contima Buna ziua! Am o firma cu un singur punct de lucru (un mic restaurant). Din cauza ca activitatea merge extrem de prost, am decis sa renunt si sa suspend firma. ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru tatianato tatianato Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie.Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute. (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d costuri si sediul social ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, As avea rugamintea sa imi spuneti si mie daca infiintarea SRL-D-ului este total gratuita, adica inregistrarea la ONRC si publicatia in ... (vezi toată discuția)