avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contestatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contestatie

Buna ziua,
Suntem o autoritate contractanta. In cadrul unei licitatii, dupa finalizarea procedurii, un operator economic a contestat rezultatul acesteia. CNSC a respins ca nefondata contestatia. Am trimis comunicari operatorilor privind rezolutia CNSC. Nu stiu care este urmatorul pas. Astept 10 zile (termen in care se poate formula plangere impotriva deciziei CNSC) si inchei contractul cu operatorul castigator? Mai este necesar sa se mai intocmeasca un alt raport al procedurii? Ce trebuie sa fac?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: poparaluca , utilizator 12:42, 4 Aprilie 2011
Multumesc pentru raspuns, asa vom face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - contestatie dancantemir dancantemir Am primit o contestatie dupa comunicarea rezultatelor. Am transmis punctul de vederer fara sa cer suspendarea procedurii. Art.93 din HG ma obliga la ... (vezi toată discuția)
Termen declarare castigator madairina madairina As dori sa stiu care este termenul legal in care autoritatea contractanta trebuie sa anunte castigatorul la o cerere de oferta si ce se intampla daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Contestatie cerere de oferte anulata Elleny Elleny Buna seara! Stie cineva daca se pot depune contestatiie privind anularea unei proceduri de cerere de oferte, si daca da care este termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)