avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... lipsa capacitatii de reprezentare?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

lipsa capacitatii de reprezentare?

Conform art. 20 ind 1 din legea 51/ 1995 privind exercitarea profesiei de avocat asa cum a fost modificata prin Legea 210/2010, profesia de avocat nu poate fi exercitata la instantele unde sotul avocatului este judecator, indiferent de sectie...
In cazul in speta , avocatul -sot are delegatie in dosar depusa anterior intrarii in vigoare a legii. poate fi contestat?...ce exceptie se ridica? cea a lipsei capacitatii de reprezentare? astept opiniile voastre
Cel mai recent răspuns: Relidaniela Voicu , Consilier juridic 18:06, 31 Martie 2011
exceptia lipsei calitatii de reprezentant de la data intrarii in vigoare a legii de modificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat incompatibil leusan leusan Are dreptul un avocat sa pledeze la instanta unde sotul sau este judecator chiar daca sotul nu face parte din completul de judecata? (vezi toată discuția)
Art.20 din legea 51/1995 Ariadna Gorea Ariadna Gorea Am intrat in avocatura de curand. Desi am dat si am luat cu brio examenul de admitere in barou inca din 2004, am tot amanat intrarea efectiva in avocatura ... (vezi toată discuția)
Magistrat?! mister!!! vendeta vendeta am urmatoarea dilema: unde pot sa aflu informatii despre un avocat care a fost condamnat pt. trafic de influenta iar acum, cu tupeu face pe consilierul juridic ... (vezi toată discuția)