avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Maine e 1 aprilie! Aveti in ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Maine e 1 aprilie! Aveti in ’’sertar’’ vreo pacaleala memorabila?

De multi ani sunt in garda de 1 aprilie, pentru ca in 1998 am fost pacalita profesionist.
Eram nou angajate (doar de 3 saptamani) eu si inca 2 colege, iar biroul nostru era la etajul 3 al institutiei. Stiam ca se discuta o reorganizare a institutiei, asa ca atunci cand seful nostru a venit si a zis sa pregatim calculatoarele, imprimantele si ce mai avem prin birouri ca intr-o jumatate de ora ne mutam la parter ne-am executat cu tot zelul de care eram in stare – in definitiv si mobila din toata casa o poti muta daca-ti pui mintea in 30 de minute, si iti mai ramane timp si de-o tigara.
Am scos toate cablurile, am pus putinele lucruri care le aveam in 2 cutii (2 cutii pentru toate 3) si cand am fost gata, l-am sunat sa trimita oameni sa ne ajute. S-a scuzat ca nu are pe cine si ca sa le aducem cum putem, pe rand. Cand am ajuns cu prima tura – monitoarele (va aduceti aminte cum erau acum 13 ani monitoarele?) si am intrat in biroul unde ne spusese sa le ducem, am dat peste sefa de la Resurse Umane care cred ca era dupa o supradoza de vitamina C. Fatza ei din clipa in care ne-a vazut am imitat-o dupa aceea mult timp in diverse ocazii. Norocul nostru a fost ca seful (si inca vreo cativa, ca doar nu avea farmec fara spectatori) a intrat imediat dupa noi.

Insa ne-am razbunat dupa cativa ani, vreo 3, nu mai tin minte exact, cand tehnica de calcul avansase iar noi ne ’’specializasem’’. Am luat un model de decizie a directorului general si am falsificat-o, ca sa zic asa: l-am ’’mutat’’ pe seful intr-un departament unde coordonator era cineva cu care nu se intelegea deloc, pe functie de executie, am scanat si stampila... ce mai, era EXACT ca deciziile veritabile. Secretara ne-a fost complice, l-a chemat:
- Ai o decizie, hai sa-ti dau exemplarul tau (procedura este ca trebuie sa semneze de primire)
Desigur ca noi intamplator :whistle: eram prin secretariat.
- Ce naiba de decizie? a fost intrebarea lui cand a intrat
- Eeeh... a oftat secretara, si i-a dat-o.
...A meritat sa asteptam atata timp razbunarea. O citea, si ochii i se mareau proportional cu numarul randurilor :O
Dupa ce a parcurs paragraful cu decizia propriu-zisa, a zis
- Imi bag [editat] in decizia lui, eu nu semnez :closedtopic:
moment in care n-am mai putut sa ne stapanim si am izbucnit in ras, oricum si pana a citit mimica lui a fost destul de greu de suportat. Atunci si-a dat seama ca a fost pacalit, s-aaaaaa intors spre noi X-(, dar am spus repede:
- Tu ai inceput! Iti aduci aminte cand ne-ai facut sa ne luam satra si sa ne ducem la X in birou :P ?
...Si-a adus aminte, si am scapat.

Voi?
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 18:05, 1 Aprilie 2011

Maine e 1 aprilie si e ziua de nastere a mamei mele, asa ca va rog nu profitati de naivitatea copilului ei...

Excelent status=D> si in ton cu...:bow: subiectul..

Eu pregatesc de ceva vreme "o pacaleala" cit se poate de "adevarata:fight:" ,dar nu pot spune ce anume am sa-i fac persoanei respective,pentru ca este...
"aici in forum ":oops:.....prietenii stiu de ce.

Mai am eu..." citeva ...polite...de platit :) citorva..dar inca nu am creionat totul..;):whistle:
Hai, Silvana, ca te prinde ziua de maine... Mi-ai starnit curioziatea, ne spui ''dupa'', ne spui, ne spui?
Esti ultima persoana de pe forum la care m-as fi gandit ca ar fi pe stilul ''revenge'', chiar m-ai facut curioasa :D
Si multumesc pentru aprecieri :">
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
ContSters196669, utilizator
O sa ma invart si eu pe aici sa mai fac o burta de ras :))..nu de alta,dar nu le am cu pacalelile :">
Topicul este minunat.:bow:
De ce sa nu zimbim,sa ridem chiar de farsele noastre.Eu sunt o femeie foarte vesela,imi place cind vad oameni fericiti,imi place muzica,ascult multa ...apropo,de muzica...cind sunt pe forum,imi pun castile si-mi deschid evident si messengerul si nu am de ce ascunde faptul ca sunt in legatura cu citeva persoane care activeaza pe siteul avocatnet.

Am cana cu cafea la indemina intotdeauna,sucuri..ma rog...si cineva...:whistle:..care stie ce am pe birou,nu o data m-a facut sa"pufnesc pe tastatura :happy: ori pur si simplu sa scap cana cu cafea.....:stunned: ...asta pentru ca-mi trimite...diverse...imagini si sunete..:yeah:

1.-Prietene drag,...am o tastatura...de rezerva,dar si tu trebuie sa-ti faci provizii de..( stim noi ce...:magic:)..mai ai citeva ore ...de liniste..:duh:

Imi plac farsele...:rofl:...primesc :surrender:..dar si ...trimit ( sunt darnica..:tomato: ..)

Mai am citiva "clienti" care vor primi in urmatoarele ore..( la ceas..de seara..:blush2:..)....mici..atentii. :tomato:

Fara suparare..vine..1 Aprilie....este numai o zi in intregul an...:hugall:
Deeeci... cred ca ni se pregateste ceva, tot aici, la serviciu... :hm:
A venit un coleg si ne-a zis ca maine de la ora 2 avem program de ''gradinarit'', ca ar fi actiune la nivel de oras, initiata de primarie pentru cultivare de flori.
Era foarte revoltat ca tocmai vinerea si ce naiba cautam noi in chestia asta, ma rog, facea ca toate trenurile. Daca nu as fi deschis azi-dimineata topicul, poate nu ma gandeam ca ar putea fi pacaleala - da, stiu ca am spus la inceput ca sunt atenta de cand cu..., dar in cazul lui nu as fi fost vigilenta. Va spun maine daca a fost pe bune sau a fost (intentie de) pacaleala.
...daca nu scriu nimic, inseamna ca a fost pe bune :((

update
E pe bune, dar deocamdata au iesit doar barbatii, taie crengile pomilor din curte (pardon, le fac toaleta de primavara) si ii dau cu var.
Sper sa nu apara cineva cu vreo gramada de rasaduri de panselute :confused:
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
ContSters196669, utilizator

Alte discuții în legătură

Unde este sectiunea melodii ContSters109653 ContSters109653 Va rog sa-mi spuneti unde este sectiunea \"melodii\". Si de ce :D Multumesc. (vezi toată discuția)
"ma vad nevoita sa imi sterg contul" sau "cum sa-ti bagi in sperieti prietenii in 1 aprilie"- titlu editat de moderator, care a tras o sperietura pe cinste trope_doi trope_doi In mod sigur un subiect cu acest titlu e plasat gresit in aceasta sectiune dar avand in vedere ca este 1 Aprilie cred ca am ales corect sectiunea. Asadar, ... (vezi toată discuția)
Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)