avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SCHIMBARE PROGRAM VIZITA COPIL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SCHIMBARE PROGRAM VIZITA COPIL

buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum e mai bine sa fac :am divortat, definitiv si irevocabil, copilul minor imi este incredintat, tatal are un program de vizita. problema e ca eu vreau sa plec cu copilul din tara pt mai mult timp si nu o sa mai pot respecta acest program. ce ma sfatuiti sa fac pt a nu avea probleme ca nu o sa respect programul de vizita - pot schimba cumva programul de vizita?[desi el nu o sa fie deacord].
Cel mai recent răspuns: DANIELA-08 , utilizator 12:30, 31 Martie 2011
aratati ca datele care au condus la decizia pt acest program s-au schimbat, astfel ca nu-l puteti respecta pe acesta, iar instanta decide in consecinta. eventual lasati doar vizita din iarna si cea din vara.
daca pe durata procesului trebuie sa plecati deja, imputerniciti un avocat sa se ocupe
depuneti si o copie dupa contractul sau intelegerea de munca
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea minorului din tara RRRaluca RRRaluca Buna ziua! Sunt o mama divortata, printr-o hotărâre definitivă si irevocabilă. Minorul rezultat din căsătorie îmi este mie încredințat spre crestere ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu minor ContSters274220 ContSters274220 Am un copil de 5 ani si doresc sa stiu daca pot pleca din tara impreuna cu el intrucat voi avea un contract de munca pe perioada nedetarminata. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Programul de vizitare al copilului nadyn nadyn in februarie 2011 am incheiat divortul .Am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata mie, cu drept de vizitare al tatalui prima si ultima duminica din ... (vezi toată discuția)