avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocati

la examenul de definitivat, in avocatura participa doar stagiarii, sau si cei care au vechime in specialitate juridica, de 5 ani?pentru acestia din urma se organizeaza un examen separat?
Cel mai recent răspuns: MIHAI DANAILA , Consilier juridic 00:16, 2 Aprilie 2011
Sunt examene separate de definitivat, unul pt stagiari iar altul pt cei care sunt deja definitivi in profesii juridice. Nu se pune problema de vechime.
Daca, spre ex sunteti consilier juridic sustineti definitivatul in profesie si va prezentati direct la examenul de primire in profesie in calitate de avocat definitiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivat consilier juridic Juridika Juridika Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea ... (vezi toată discuția)
Admitere avocatura consilieri juridici cu vechime 5 ani in profesie V-as ruga sa imi spuneti daca stiti in ce perioada, unde si cum se organizeaza concursul pentru admiterea in profesia de avocat pentru consilierii juridici cu ... (vezi toată discuția)
Definitiv sau stagiar? Romică Stoica Romică Stoica O persoana care si-a dat recent definitivatul in functia de consilier juridic, si la luat, a luat examenul de admitere in barou. Acesta va fi avocat definitiv ... (vezi toată discuția)