avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere din CCC

in momentul de fata sunt in concediu pt cresterea copilului timp de 2 ani.as dori sa stiu daca ma pot intoarce mai repede la munca.adica atunci cand copilul va implini 1an si jumatate.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:40, 1 Aprilie 2011
1. Va puteti reintoarce la serviciu oricand doriti pana ce copilul implineste 2 ani.
2. Pentru asta faceti cerere catre angajator pentru incetarea suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.
3. Mai faceti o cerere catre Primarie (unde ati depus dosarul pentru CCC) pentru suspendarea indemnizatiei pentru CCC deoarece reluati activitatea.
4. Pe perioada de cand va reluati activitatea si pana ce copilul va implini 2 ani veti primi un stimulent de 100 lei lunar de la Primarie (AJPS).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura intoarcere la serviciu din concediu crestere copil Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii de urmat pentru a intra in posesia stimulentului in cazul intoarcerii la lucru inainte de implinirea celor 2 ani ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere copil soricanicoleta soricanicoleta daca revine mai repede din concediu de crestere copil ce acte trebuie sa i se intocmeasca si mai beneficiaza de ceva pana la implinirea varstei de 2 ani ? (vezi toată discuția)
Intoarcerea la lucru pentru mame elena_1989 elena_1989 buna ziua,baietelul meu implineste 1 an in aprilie 2014, cand am intrat in prenatal am facut o cerere la angajator ca stau acasa cu bebe 2 ani,dar vreau sa ma ... (vezi toată discuția)