avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

Am un credit din 2008 la [editat]. Am trimis o adresa la sediul lor central prin care solicitam recalcularea ratelor pe motiv ca mi s-a diminuat salariul, dar mi-au raspuns ca numai cu ipoteca sau cu girant se poate. Eu nu am nici propritate si nici pe cine sa pun girant, asa ca ca am ramas cu ratele la acelasi nivel. Pe decembrie, ianuarie si februarie nu am putut plati, asa ca am strans o datorie de 2000 lei, dar din martie am inceput sa achit, atat rata cat si putin din restanta. M-a sunat un tip de la [editat] care mi-a vorbit foarte urat si m-a amenintat ca daca nu platesc in cateva zile restanta, ma da pe mana justitiei. Ma poate da banca la executor judecatoresc daca eu achit rata si incerc sa-mi lichidez si datoria?
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: george141414 , utilizator 10:54, 1 Aprilie 2011
daca nu ai nimic pe numele tau nu are ce sa iti faca. o sa iti faca poprire pe salariu , care se face in functie de cat de mare e salariu. intai se judeca si se da o hotarare judecatoreasca care se va investi cu formula executorie si pe urma se merge la executor judecatoresc. e complicat pt banca sa te execute, mai ales daca tu ai intentia sa platesti. Mergi la ei si incearca sa iti reesalonezi creditul, pt ca este in avantajul bancii. Daca suna si te ameninta poti sa faci o plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca banca imi poate face executare silita celbun celbun buna ziua ma numesc florin am 3 credite la [BANCA1] si am remas restant la [EDITAT] si mai am de plata injur de 1200 ron si la [EDITAT] in valuare de 1600 ... (vezi toată discuția)
Proprire conturi persoana fizica, executare silita de catre banca dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, cum ar trebui sa procedez. Din motive salariale, ca sa zic asa, am ramas in urma cu rata la unul din creditele ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale fara garantii mariammb mariammb Buna ziua, Am in derulare inca, un credit de nevoi personale. Din cauza unor probleme, in ultimul an nu am putut achita rata intreaga. Am facut depuneri un ... (vezi toată discuția)