avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire conturi persoana fizica, executare silita de ...
Discuție deschisă în Executare silită

proprire conturi persoana fizica, executare silita de catre banca

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, cum ar trebui sa procedez. Din motive salariale, ca sa zic asa, am ramas in urma cu rata la unul din creditele care le am. Ce-i drept am ramas in urma cu cateva luni, dar la inceputul anului am inceput sa platesc iar. Numai ca spre surprinderea mea, am primit acasa, o instiintare de la judecatoria sectorului 3 bucuresti, cum ca banca m-a trimis in executare silita si mi s-a pus proprire pe toate conturile pe care le am.
Abea, ce iesisem si eu la suprafata, dintr-o perioada urata, si am intrat iar.
Se pare ca banca din noiembrie 2013 a trimis dosarul catre un executor judecatoresc, in ainaurie 2014 s-a trimis catre judecatorie si in martie m-au executat....si EU...am aflat abea in ultima faza, finala, adica in martie, saptamana trecuta.
Am sunat la banca, am sunat la executor, nici unul dintre ei nu prea sunt maleabil. I-am intrebat de ce nu m-au anuntat in vreun fel, poate reuseam sa rezolv cuma, sa nu se ajunga aici, sa mai platesc si taxe de executare. Se pare ca cica nu sunt obligati sa ma anunte, si ca eu trebuie sa le platesc acum.
Va rog, un sfat, cum sa procedez. Le-am propus o esalonare a sumei restante in rate, dar banca zice ca e treaba executorului, executorul zice ca e treaba bancii...si nu primesc nici un raspuns concret. Pot sa contest cumva?....sau sa fac ceva?
Cel mai recent răspuns: dy.ciocan , utilizator 11:04, 25 Martie 2014
Cat datorati ? Aveti imobil in proprietate, aveti salariu ?
Buna ziua. Nu am nici o propritate. Si momentan nici salariu. Am un PFA. Datorez 28.000 lei si bineinteles si taxele de executare de 4000. Ieri am primit un telefon de la banca si au zis ca vor sa cadem la o intelegere, sa reesalonam suma pe cativa ani, dar sa le trimit acte doveditoare de venit.

Daca am cont in banca deschis pe PFA, au dreptul sa imi puna proprire si pe cel de PFA?
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2014
dy.ciocan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca functionar public functionar public Am un credit din 2008 la [editat]. Am trimis o adresa la sediul lor central prin care solicitam recalcularea ratelor pe motiv ca mi s-a diminuat salariul, dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva - cum procedez? MariaB59 MariaB59 Buna ziua, Am facut un credit la [editat] acum 3 ani si ceva in valoare de 4.400 ron, credit la care din diverse motive nu am reusit sa achit ratele la ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, Va rog mult sa.mi dati un sfat!!! Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)