Dar el nu are domiciliu in apartamentul inchiriat. Scopul initial al inchirierii a fost pentru birou, iar acum, avind in vedere ca nu a mai dat pe la 'birou', practic apartamentul ii serveste ca 'deposit' si nu ca domiciliu.
Chiar el a declarat ca nu isi ia lucrurile de acolo pentru ca nu are unde sa le duca :P
In fine, se poate face ceva suplimentar ca sa ne aparam de o eventuala plingere penala, daca spune ca ii lipsesc lucruri sau obiecte din 'depozit'?
A avut acceptul dvs. pt a locui acolo.In cel mai rau caz va puteti alege cu o amenda.....
Daca va acuza de furt, asta nu inseamna ca are dreptate, va trebui sa dovedeasca furtul.
Succes!
sa va spun ce am facut eu: m-am dus la locatia respectiva pentru ca la mine era treaba mai incalcita -- cine poseda locuinta mea inchiriase la o firma si m-am dus peste firma respectiva caci avea birou acolo si un angajat si i-am solicitat in prima zi sa plece caci nu sta bine acolo si ca nu are dreptul sa stea. normal m-am dus cu cineva ca sa am martor ca l-am somat sa elibere incinta. a doua zi m-am dus iar si am intrat in birou caci era deschis si nu am mai plecat de acolo pana au venit vreo 3 barbati de la firma respectiva si m-au luat efectiv pe sus si m-au dat afara dupa care eu am luat o piatra si am spart geamul si am vrut sa sparg si yala dar m-am taiat la mana si am chemat si politia de vreo 2 ori. mie nu au avut ce sa-mi faca deoarece eram proprietara dar nici lor nu le-a facut nimic ca de...asa e la noi. m-a frapat faza -- lor nu le-au fost cerute acte...nu buletine..nu nimic..pesemne se cunoastea cu cel care avea posesia locuintei caci oricum persoana respectiva cu care eram in litigiu nu s-a aratat caci stia ca nu are nici un drept acolo asa ca si eu am facut scandal persoanei pe care am gasit-o acolo.
in principiu ati putea sa incercati ceea ce ati spus, sa aveti neaparat martori,. eventual chemati si politia, daca l-ati gasi acolo ar fi si mai bine. dar aveti grija ca si mie persoana respectiva mi-a facut plangere la politie pentru distrugere de bunuri si tulburare de posesie dar cum distrugerea de bunuri era si nu era pentru ca pana la urma fiind locuinta mea puteam sparge toate geamurile, nu? iar tulburare de posesie nici pentru ca nu am intrat cu forta caci usa era deschis (ca eu nici cheie nu mai am ca au schimbat usa cu totu) si nici nu am ocupat spatiul ca sa fie tulburare de posesie -- nu au avut ce sa-mi faca; am inteles ca s-a propus o amenda administrativa. ca pana la urma erau bunurile lor in casa la mine cum vine, nu? deci puteam sa i le arunc afara dar dupa ce m-au luat pe sus au incuiat repede usa si nu am mai avut iar acces.
deci puteti incerca si cred ca e o solutie mult mai buna decat tribunalul.
chiar, sa reveniti si sa ne spuneti si noua ce ati mai facut.
bafta!
Cum era de asteptat, instanta a respins cerere de evacuare prin ordonanta presedintiala, pe motiv ca exista un contract. Deci, in Romania, poti sa tii ocupata proprietatea cuiva, doar angajindu-te la un contract. Nu are nici o importanta ca nu
platesti nici un fel de chirie X-(
"Avand in vedere obiectul si cauza cererii de chemare in judecata si tinand
seama de prevederile art. 581 C.pr.civ., instanta constata ca in cauza nu este
indeplinita una dintre conditiile de admisibilitate a cererii de ordonanta presedintiala, conditia de a nu prejudeca fondul. Fiind incheiat un contract de inchiriere intre parti, instanta considera ca nu se poate dispune evacuarea pe calea ordonantei, deoarece vizeaza fondul dreptului. Fata de considerentele ce preceda, instanta va respinge cererea, ca inadmisibila.
Cu recurs in 5 zile de la comunicare."
Acum avocatul ar vrea sa faca recurs, dar sincer sa fiu, nu cred ca avem vreo sansa de cistig. Mai spera cineva altfel?
__va dati seama ca si instanta urmatoare va tine cat de cat cont si de solutia data de prima instanta si deci...cu parere de rau dar tare imi pare ca nici la urmatoarea nu stiu ce izbanda veti avea ca de...asa e in Romania.
__la dvs. nu vi s-a admis ordonanta ca vezi Doamne aveati un contract iar la mine nu s-a admis ca nu aveam contract...acu spuneti dvs. in ce hal e justitia asta. ca sa nu mai spun ca dupa 3ani intr-un proces de evacuare a unor tolerati am pierdut ca de...nu aveam contract cu dansii si ca nu trebuia evacuare ci revendicare...Deci da...este posibil ca ALTCINEVA si NU proprietarul sa stea aiurea asa ani buni in casa omului.
__ce proprietate o ocroti Constitutia nu stiu!?? #-o cred ca proprietatea neproprietarului :O
__si cu fondul ce ati mai facut?
multa bafta!