avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuz companie de telefonie mobila ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuz companie de telefonie mobila ?

Vreau sa inchid un abonament de telefon mobil, dar sa pastrez numarul de telefon pe cartela prepay, insa compania respectiva refuza sa-mi pastreze numarul pe cartela, comunicandu-mi ca nu exista "posibilitatea tehnica", si ca, daca vreau sa reziliez contractul voi pierde numarul.
Eu cred ca e un abuz insa as aprecia daca poate sa-mi dea cineva o parare avizata. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 17:58, 14 Iunie 2011
Este evident abuzul comis de acea companie de telefonie mobila! Sesizati Opc de la domiciliu despre acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefonie mobila anela.elena anela.elena Am abonament la o retea de telefonie mobila de 11 ani. Acum m-am hotarat sa-l reziliez si sa pastrez numarul doar ca si cartela pre-pay. Dar cei de la companie ... (vezi toată discuția)
Ajutor - compania de telefonie mobila nu vrea sa rezilieze contracte care se incheie azi 99gyo 99gyo BUNA SEARA Nu stiu ce sa fac cu una din retelele de telefonie mobila care refuza sa rezilieze contractele a 2 abonamente. Sa fiu mai explicit, contractele ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de catre operatorul de telefonie mobila a nr de telefon dupa rezilierea contractului crisstina_ crisstina_ Buna ziua!Acum 3 ani am facut un abonament la un operator de telefonie mobila trecand nr de pe cartela prepay pe abonament.Recent mi-am reziliat contractul cu ... (vezi toată discuția)